Βόλος με ανατροπή νικάει Ατρόμητο στο Περιστέρι

Βόλος με ανατροπή νικάει Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο Βόλος κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει τον Ατρόμητο με 2-1 στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του φέτος, όπως και η προηγούμενη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, η οποία επίσης ήταν εκτός έδρας. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος υπέστη την τρίτη του ήττα και παρέμεινε στους 8 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις, με τη μοναδική καλή στιγμή να είναι το γκολ των γηπεδούχων, όταν ο Γιουμπιτάνα σκόραρε στο 41ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Τσιγγάρα, με ωραίο αριστερό σουτ. Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε δραματικά λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 45΄+6, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Μπρόνσον για σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες σε γόνατο αντιπάλου, και αυτή η απόφαση επιβεβαιώθηκε από το VAR. Ο Σουηδός αμυντικός είχε αποφυγή αποβολής στην προηγούμενη αναμέτρηση κατά του Ολυμπιακού, γεγονός που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό για την αγωνιστική του συμπεριφορά στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Αξιοποιώντας την αριθμητική υπεροχή, ο Βόλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και πέτυχε την ισοφάριση στο 66΄, με τον Κόσζτα να δίνει με κεφαλιά την ασίστ στον Γκλεύτσιτς. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βόλος πέτυχε και το δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Κόσζτα, ο οποίος σκόραρε από σέντρα του Κόμπα.

Στο 75΄, ο Καρλίτος είχε μια σημαντική ευκαιρία, καθώς η μπάλα χτύπησε στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ευνοϊκή για τον Βόλο, καθώς ο Γκλεύτσιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αθανασίου. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τελικά τη νίκη στο παιχνίδι.

Πηγή: naftemporiki.gr