Ανακαλύψτε το νέο Renault Captur ECO-G 100 με κινητήρα διπλού καυσίμου και περιβαλλοντικά οφέλη

Ανακαλύψτε το νέο Renault Captur ECO-G 100 με κινητήρα διπλού καυσίμου και περιβαλλοντικά οφέλη

Ο κινητήρας διπλού καυσίμου, βενζίνης και LPG, σε συνδυασμό με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης, είναι μια εξαιρετική επιλογή σήμερα. Προσφέρει χαμηλό κόστος καυσίμων και την ελευθερία κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας χωρίς περιβαλλοντικούς περιορισμούς. Διατίθεται μόνο από τα μοντέλα Renault και Dacia, με το νέο Renault Captur να ξεχωρίζει. Η έκδοση ECO-G 100 του Captur, που αποδίδει 100 ίππους, έχει τιμή εκκίνησης €21.950.

Το νέο Renault Captur είναι ένα ελκυστικό compact SUV που διαθέτει πολλές καινοτόμες δυνατότητες. Το ανανεωμένο στυλ του, με το πιο κομψό και premium εσωτερικό και εξωτερικό, εντυπωσιάζει. Επίσης, η έκδοση ECO-G 100 διαθέτει σύστημα υγραεριοκίνησης που τοποθετείται ενσωματωμένο στη γραμμή παραγωγής του μοντέλου, διατηρώντας τις εγγυήσεις της γκάμας.

Η αυτόνομη ικανότητα του Captur ECO-G 100 επιτρέπει να διανύει έως και 1.300 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση και των δύο δεξαμενών (48 λίτρα βενζίνης και 40 λίτρα LPG). Με εκπομπές CO2 μόλις 121 γρ./χλμ., δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και εξασφαλίζει «ελευθέρας» στον πράσινο δακτύλιο.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει βενζινοκινητήρες (TCe 90), mild hybrid (MHEV) 140 και 160 ίππων, καθώς και την πλήρως υβριδική έκδοση E-Tech 145. Το εσωτερικό του νέου Captur είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα, όπως η μεγάλη κεντρική οθόνη 10,4 ιντσών. Μέσω του συστήματος πολυμέσων openR Link, οι οδηγοί έχουν πρόσβαση σε αμέτρητες υπηρεσίες της Google.

Η νέα ηλεκτρονική αρχιτεκτονική του Captur ενισχύει την ασφάλεια, με έως 28 συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Παράλληλα, η οδηγική εμπειρία βελτιώνεται με τις αναβαθμίσεις στις ρυθμίσεις απόσβεσης και στη μετάδοση, παρέχοντας μια πιο σπορτίφ και άνετη οδήγηση.

Το Renault Captur ECO-G 100 είναι άμεσα διαθέσιμο και απολαμβάνει 5 έτη εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας.

Πηγή: newsbomb.gr