Συνελήφθη, χθες απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα και λίγη ώρα αργότερα ένα αυτοκίνητο.

Σύλληψη αλλοδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας – πληροφοριακών πινακίδων

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προκαλούσε φθορές σε πληροφοριακή πινακίδα (στάθμευσης οχημάτων Δημοσίας Χρήσεως – Ταξί).

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες διότι εισήλθαν σε κατάστημα ενδυμάτων και αφαίρεσαν τα αντικλεπτικά από τέσσερα ενδύματα με σκοπό να τα αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, επειδή έγιναν αντιληπτές.

Πηγή: patrastimes.gr