Η 18χρονη, που δούλευε ως μπαργούμαν στο μπαρ G-A-Y στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ενώ στο κινητό της βρέθηκαν αποχαιρετιστήρια «γράμματα» που είχε στείλει σε φίλους της.

Η νεαρή, όπως ακούστηκε στη δίκη για τις συνθήκες του θανάτου της τον περασμένο Μάρτιο, άρχισε να γράφει αποχαιρετιστήρια «γράμματα» σε φίλους της ενώ φαίνεται ότι έψαχνε στο ίντερνετ για τον θάνατο.

Δύο ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, είχε πει ψέμματα στους δικούς της και έμεινε σε κάποιο ξενοδοχείο. Κάποιοι φίλοι της, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, της έδωσαν ρούχα και είπαν ότι τους έλεγε ότι ήθελε να πεθάνει αλλά δεν πίστευαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Η συγκάτοικός της, Χάνα Τζόρνταν είπε ότι η Ρία έκανε κοκαΐνη το βράδυ πριν την αυτοκτονία αλλά δεν κατανάλωσε αλκοόλ. Ένας φίλος πήγε τη Ρία και μία άλλη φίλη της στο ξενοδοχείο, όπου η 18χρονη μιλούσε στο FaceTime με κάποιους φίλους.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα ο μάνατζερ του ξενοδοχείου χτύπησε την πόρτα του δωματίου της και όταν δεν απάντησε κανείς, μπήκε και τη βρήκε απαγχονισμένη.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, δεν βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ στο αίμα της και η συγκέντρωση της κοκαΐνης ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Πηγή: patrastimes.gr