Σπύρος Μπιμπίλας αρνήθηκε να σχολιάσει όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του από τον Αλέξη Κούγια, επαναλαμβάνοντας ότι «απάντησε όλη η Ελλάδα» ενώ ταυτόχρονα δήλωσε «αιφνιδιασμένος» με την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη και κυρίως για το «βαθμό» της. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προχώρησε και σε μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση ότι «θα απαγορευτεί διά ροπάλου η οντισιόν κατά μόνας».

«Έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση ότι μόνο στο χώρο μας γίνεται αυτό. Όμως, αν πάμε σε άλλους χώρους, ξέρετε τι έχει να γίνει;», σχολίασε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στο χώρο του θεάτρου, όμως όπως παρατήρησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, από τις συμμετοχές του κοινού στις διαδικτυακές παραστάσεις, «ο κόσμος αγαπά το θέατρο κι αυτό φαίνεται» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε «10- 20 άνθρωποι δεν χαρακτηρίζουν τους χιλιάδες, που αυτήν τη στιγμή δεν παίρνουν καν αυτά που τους αναλογούν». «Ξέρετε τι ένδεια υπάρχει;», σημείωσε σχετικά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ύπαρξης των συλλογικών συμβάσεων στο χώρο του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης: Καινούργιου για Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε πως το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει μόνο μία δικηγόρο αφού «δεν έχει χρήματα για άλλον» και ξεκαθάρισε πως «οι άνθρωποι που κατήγγειλαν πρώτοι δεν ήταν ηθοποιοί, δεν τους ξέραμε». «Τις ακραίες συμπεριφορές δεν τις ήξερε κανείς. Άλλο να ξέρει για άγριες συμπεριφορές πάνω στη σκηνή ή για ένα έντονο φλερτ», σημείωσε και ανακοίνωσε πως

Υπάρχουν καταγγελίες από άγνωστους ηθοποιούς

Σε ερώτημα για το αν υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες στο ΣΕΗ, είπε πως «υπάρχουν άνθρωποι που είναι άγνωστοι ηθοποιοί και δεν θέλουν να βγουν προς τα έξω, αλλά έχουν έρθει σε εμάς», εξηγώντας πως είναι άνθρωποι που δεν είναι στη δημοσιότητα και δεν θέλουν να βγουν εξαιτίας της καταγγελίας.

«Δεν είμαστε ούτε δικαστικοί, ούτε άγιοι. Δεν θέλω αυτή την αγιοποίηση» είπε, καταλήγοντας στο πως το πολύ σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι «η συσπείρωση των ηθοποιών».

Πηγή: patrastimes.gr