Το περιστατικό συνέβη στους δρόμους του Μάντσεστερ. Οι οδηγοί έβλεπαν μέσα στην κίνηση στους καθρέπτες τους ένα κίτρινο ασθενοφόρο να πλησιάζει ουρλιάζοντας και έκαναν δεξιά και αριστερά για να του αφήσουν χώρο να περάσει.
Οι σειρήνες και ο ήχος ήταν στο φουλ και όλοι πίστευαν ότι ήταν κάποιοι πολύ σοβαρό περιστατικό. Το ασθενοφόρο περνούσε τα φανάρια με κόκκινο και έτρεχε μέχρι που σε ένα μπλόκο της αστυνομίας αναγκάστηκε να σταματήσει.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν μέσα στο όχημα να υπάρχει μια οικογένεια και όταν ζήτησαν από τον οδηγό να τους δείξει άδεια και δίπλωμα εκείνος τους είπε ότι δεν έχει. Το κουβάρι ξετυλίχθηκε με τη σύλληψη του οδηγού ο οποίος ομολόγησε ότι όχι μόνο δεν ήταν οδηγός ασθενοφόρου, όχι μόνο δεν είχε δίπλωμα αλλά είχε αγοράσει παράνομα από το ίντερνετ το όχημα το οποίο χρησιμοποιούσε για να μετακινείται
Και η τελευταία του μετακίνηση πριν τον πιάσουν ήταν ότι έπρεπε να πάει με την οικογένεια του σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο για να ψωνίσουν και τον εκνεύρισε η κίνηση γιαυτό το λόγο – είπε στους αστυνομικούς- ότι άναψε τους φάρους.

Πηγή: patrastimes.gr