Το lockdown που μας συντροφεύει ήδη από τις 7 Νοεμβρίου, και όπως είναι γνωστό θα εξακολουθεί να ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, δυσκολεύει την κατάσταση με τη φετινή Black Friday, δεδομένου ότι φέτος «πέφτει » στις 27 Νοεμβρίου.

Το κλείσιμο των καταστημάτων και η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα, όπως είναι φυσικό θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που θα διεξαχθεί η φετινή Black Friday, στις 27 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, οι έμποροι της Θεσσαλονίκης ζήτησαν από την κυβέρνηση τη μεταφορά της «Black Friday» την πρώτη Παρασκευή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και όχι την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Παράλληλα όπως επισημαίνουν οι ειδικοί της αγοράς, η Black Friday θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά το lockdown Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, ακόμα και lockdown να μην υπήρχε τα καταστήματα δεν θα επένδυαν τόσο στη φυσική παρουσία των πελατών όπως τις προηγούμενες χρονιές λόγω των μέτρων του κορωνοϊού και του φόβου του καταναλωτικού κοινού, αλλά θα επικεντρώνονταν στις διαδικτυακές αγορές.

Συνεπώς, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop, είχαν στοχεύσει εδώ και καιρό στις μεγάλες ηλεκτρονικές προσφορές και στη προώθησή τους, και ετοιμάζονταν πυρετωδώς για τη «μεγάλη» ημέρα.

Πηγή: patrastimes.gr