Με την φράση δυστυχώς κάποιοι θέλουν να γελοιοποιήσουν την Ελληνική Αστυνομία, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας Χ. Τσίτσικας, περιέγραψε τι ακριβώς συμβαίνει με τον τρόπο που διαχειρίζεται και σε τοπικό επίπεδο η ΕΛ.ΑΣ. το θέμα της τήρησης των μέτρων, των συγκεντρώσεων σε υπαίθριους χώρους και τα κορονοπάρτι.

Ο κ. Τσίτσικας , μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, «Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στον max fm, εξέφρασε την στήριξή του στον κόσμο της εστίασης και αναψυχής στην περιοχή ο οποίος την ίδια ώρα βλέπει τις επιχειρήσεις του να παραμένουν κλειστές.

Όταν από τη μία κόβουμε πρόστιμα σε μαγαζιά και την ίδια ω΄ρα μαζεύονται τόσες χιλιάδες κόσμος σε πλατεία και πάρκα και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι, δεδομένου ότι υπάρχουν και  οδηγίες για ήπια αντιμετώπιση, οι άνθρωποι της εστίασης και της αναψυχής έχουν δίκιο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Αχαΐας πρόσθεσε πως πρέπει να γίνει κατανοητό πως ο ρόλος και η δομή της αστυνομίας είναι διαφορετικός. Η αστυνομία δεν είναι ούτε δάσκαλοι, ούτε παιδαγωγοί, να πηγαίνουν κάθε βράδυ στις πλατείες και να προσπαθεί με σειρήνες και ηχητικά σήματα να νουθετήσει τον κόσμο. Η κατάσταση πλέον – είπε – έχει εκτραχυνθεί.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΤΣΙΤΣΙΚΑ


Πηγή: patrastimes.gr