Κατευθείαν σε ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο που ήταν στημένο στην ιδιοκτησία ενός Έλληνα σε μια περιοχή των Τρικάλων πήγε ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και ανακάλυψε μια μίνι χασισοφυτεία.

Στο θερμοκήπιο κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης, ενώ ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε και πέντε γυάλινα βάζα που περιείχαν συνολικά 98 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης μέσα στην αποθήκη του. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στη Χαλκίδα

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στον χώρου εργασίας ενός Έλληνα σε περιοχή της Χαλκίδας, εντοπίστηκε η μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε παρακείμενο οικόπεδο. Κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου και ο δράστης, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια ναρκωτικών, συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: patrastimes.gr