Αποτελεσματική ήταν η επιχείρηση που εκτελέστηκε σε μια περιοχή του Δήμου Ανωγείων από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε., καθώς έπιασαν στα πράσα έναν Έλληνα την στιγμή που έφτανε στον χώρο όπου καλλιεργούσε μια μικρή φυτεία από οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου.

Μετά την σύλληψη του καλλιεργητή, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης έκαναν έρευνα σε ένα σπίτι που διατηρεί σε περιοχή των Ανωγείων και βρήκαν ένα ακόμη φυτώριο με οκτώ δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, ενώ κατέσχεσαν 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο κυνηγετικά όπλα, 32 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μία σπάθα με θήκη.

Στην συνέχεια, ακολούθησε έρευνα και σε ένα ακόμη σπίτι που χρησιμοποιεί ο δράστης σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, όπου κατασχέθηκαν άλλα 7,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το αγροτικό φορτηγάκι του. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: patrastimes.gr