Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 11 Ιανουαρίου 2021, και θα διαρκέσουν με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2021. Σήμερα Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, τα καταστήματα υποδέχτηκαν και πάλι το καταναλωτικό κοινό. Ωστόσο, σημειώνεται ότι τα καταστήματα σε πρώτη φάση θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, περίοδος κατά την οποία θα ληφθούν αποφάσεις και για άνοιγμα περισσότερων κλάδων ή χαλάρωση περισσότερων μέτρων, όπως η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Με κωδικό 2 στο 13033 για τα ψώνια στα καταστήματα αλλά μόνο για 2 ώρες

Οι καταναλωτές μπορούν  στέλνοντας sms στο 13033 με τον κωδικό 2, να βγαίνουν μόνο για δύο ώρες να κάνουν τις αγορές τους στις χειμερινές εκπτώσεις. Η  εν λόγω απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ για τα μέτρα που ισχύουν έχει ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και ώρα 6:00, έως και τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου και ώρα 6:00.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι ο «Ο Φεβρουάριος είναι μακριά, η αγωνία μου είναι να μετρήσουμε την Παρασκευή και την άλλη Παρασκευή», ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τζίρο των καταστημάτων που θα ανοίξουν για την περίοδο των εκπτώσεων.

Πηγή: patrastimes.gr