Μπορεί τα ξένα μέσα να την ήθελαν να έχει κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση της τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Lucas Zwirner, ωστόσο η εποχή μετά την καραντίνα βρίσκει την Sienna Miller single.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως είναι εκείνη που πήρε την απόφαση του χωρισμού και που ζήτησε από τον κατά εννέα χρόνια μικρότερό της Lucas Zwirner , να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το γεγονός αυτό αναφέρεται στο Page Six, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το λόγο που έκανε την 38χρονη να διαλύσει τη σχέση τους.

Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή στις αρχές του 2019, όταν οι παπαράτσι είχαν εντοπίσει την Sienna Miller και τον Lucas Zwirner σε κοινή τους έξοδο. Ακολούθησαν κι άλλες εμφανίσεις ανάμεσα στις οποίες και οι διακοπές τους στη Γαλλία το καλοκαίρι εκείνου του έτους. Οι φήμες για τον αρραβώνα τους δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ ωστόσο ο φακός είχε απαθανατίσει την ηθοποιό αρκετές φορές με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι.

Η Sienna Miller υπήρξε αρραβωνιασμένη στο παρελθόν με τον Jude Law και τον Tom Sturridge, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Πηγή: patrastimes.gr