«Με τεχνάσματα παραπλανούν τους εργαζόμενους αντί να συγκαλέσουν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο», όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη», Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, τονίζοντας:

«Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ζήσαμε την παράνοια της δημοτικής αρχής. Επειδή δεν βρήκε στην θέση του τον αρμόδιο υπάλληλο ο κ Μελάς ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ή δεν ήθελε να πάρει μια απλή γνωμάτευση πάνω στην πρόταση που κατέθεσε ο κ Ξυλιάς για την τροποποίηση του προϋπολογισμού, ειδοποίησε τους 8μηνίτες να έρθουν στο Συμβούλιο να απαιτήσουν να ψηφιστεί η πρόταση του Δημάρχου, διαφορετικά τους απείλησε πως δεν θα πληρωθούν.

Ο κ Μελάς ανέβαλε τελικά την λήψη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αρνούμενος να συγκαλέσει άμεσα την Πέμπτη ή την Παρασκευή έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με την έννοια του κατεπείγοντος (με ένα θέμα) κάτι  που ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση κατά το άρθρο 3 παράγραφο  9 του κανονισμού.

Αντί λοιπόν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ το κακόγουστο θέατρο να σταματήσει αμέσως. Και κυρίως αφήστε τους εργαζόμενους στην ησυχία τους με την λήψη της απόφασης να καθαρογραφεί αμέσως και να σταλεί προς επικύρωση στην αποκεντρωμένη.»

Πηγή: patrastimes.gr