Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης με Κεντρικό Θέμα την Κωμωδία

Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης με Κεντρικό Θέμα την Κωμωδία

Το 3ο Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης πλησιάζει και υπόσχεται μια εβδομάδα γεμάτη πολιτισμό και διασκέδαση. Από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, το πανέμορφο νησί του Ιονίου θα υποδεχθεί τους λάτρεις του θεάτρου, προσκαλώντας τους να απολαύσουν παραστάσεις με κεντρικό θέμα την «Κωμωδία… αντίδοτο στην παρακμή». Ο στόχος του φεστιβάλ είναι να αναδείξει τη θεραπευτική δύναμη της κωμωδίας σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, γεγονός που ενθαρρύνει τη συμμετοχή και την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών σε αυτήν την πολιτιστική γιορτή.

Αυτή η χρονιά, το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους θεατρόφιλους να ζήσουν τη μαγεία του θεάτρου και να συνδεθούν μέσω της τέχνης. Επιπλέον, η Ιθάκη, με την ηρεμία και την ομορφιά της, θα δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για αυτήν την ιδιαίτερη πολιτιστική εκδήλωση.

Πηγή: naftemporiki.gr