Την ύπαρξη κυκλωμάτων τα οποία δρούν και βρίσκονται πίσω από όσους εισάγωνται στις κλινικές covid και στις  ΜΕΘ νοσοκομείων και της Δυτικής Ελλάδος, οι οποίοι αρνούνται φαρμακευτική αγωγή και  διασψλήνωση, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου ‘Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο στον max fm, o πρόεδρος της ΕΙΝΑ Δ. Ζιαζιάς.

Ο κ. Ζιαζιάς περιέγραψε απίστευτες καταστάσεις, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις όπου αρνητές του κορονοϊού καθοδηγούμενοι από δήθεν τεχνικούς συμβούλους και ορισμένους που τους παρέχουν “νομικές” συμβουλές αρνούνται ακόμα και την λήψη απλής αντιβιωτικής αγωγής

Ο πρόεδρος της Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών στην Αχαϊα, τόνισε την ανάγκη για άμεση παρέμβαση της πολιτείας προκειμένου να σταματήσουν οι άμεσες και έμμεσες απειλές προς τους γιατρούς αλλά πολύ περισσότερο να μπαίνουν σε κίνδυνο και να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται απο αντιεμβολιαστές να “μπλοκαριστούν” τα νεκροτορμεία μέσα από την υποβολή αιτημάτων για δεινέργεια νεκτορμών σε ασθενείς που απεβίωσαν απο κορονοϊό, μη αποδεχόμενοι τη συγκεκριμένη ασθένεια ως αιτία θανάτους με σκοπό την αμφισβήτιση του ιατρικού φακέλου, ο κ. Ζιαζιάς έκανε λόγο και για προσπάθεια δημιουργίας αισθήματος απειλής προς τους θεράποντες γιατρούς.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑ κ. Δ. ΖΙΑΖΙΑ

Πηγή: patrastimes.gr