DIS η μεγάλη νικήτρια στα ΔΕΗ BITE Awards 2024 με επτά βραβεία

DIS η μεγάλη νικήτρια στα ΔΕΗ BITE Awards 2024 με επτά βραβεία

Σημαντική διάκριση σημείωσε η DIS κατά τη διάρκεια των ΔΕΗ BITE Awards 2024, όπου εξασφάλισε συνολικά επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων 2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα. Αυτή η επιτυχία ενισχύει τη θέση της DIS ως καθοριστικού παράγοντα στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, με τις καινοτόμες λύσεις της να συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας και της καινοτομίας στις επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους από 600 ειδικούς στον τομέα των ΤΠΕ, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά για την προώθηση της ψηφιακής εξέλιξης. Η DIS κατάφερε να διαφοροποιηθεί με τις πρωτοποριακές προτάσεις της, οι οποίες αναμορφώνουν το ψηφιακό οικοσύστημα για σημαντικές εταιρείες όπως οι ION, Blueground, Nikas, Liafarm και Teofert.

Αναφορικά με τις διακρίσεις που απέσπασε η DIS στα ΔΕΗ BITE Awards 2024, περιλαμβάνονται οι εξής:

  • Gold – Πρώτη θέση στην κατηγορία «Υγεία» για τη χρήση του Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.
  • Gold – Αριστεία στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ION, Nikas, Liafarm και Teofert.
  • Silver – Εξαιρετική λύση στην κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού & Ψηφιακή Κάρτα» για την Sunlight Group Systems.
  • Silver – Κορυφαίο έργο στην κατηγορία «Production & Operations Management» για την Elton, με τη βοήθεια του Microsoft Dynamics 365 Production & Operations Management.
  • Silver – Καινοτόμες λύσεις λογισμικού στην κατηγορία «Πακέτα Λογισμικού ERP, CRM, HR, Παραγωγή και Logistics» για τις Mitsis, Elton και Teofert.
  • Bronze – Επιβράβευση στην κατηγορία «Συστήματα ERP» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Blueground.
  • Bronze – Βράβευση στην κατηγορία «Μεταποίηση/Βιομηχανία/ Logistics» για την Elton, με τη στήριξη του Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η αναγνώριση της DIS για την ικανότητά της να προσφέρει σταθερά ψηφιακούς μετασχηματισμούς που βελτιώνουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες των πελατών της, σε έναν rapidly evolving digital landscape. Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτήν την διάκριση και τόνισε την αφοσίωση της ομάδας και την εμπιστοσύνη των πελατών.

«Η βράβευση αυτή είναι μια ένδειξη της σθεναρής μας προσπάθειας να κατασκευάσουμε λύσεις που επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές, καθιστώντας τις επιχειρήσεις πιο ευέλικτες και αποδοτικές», δήλωσε ο κ. Κυριακόπουλος. “Η DIS έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους πελάτες της να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητές τους σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού”.

Ο κ. Κυριακόπουλος πρόσθεσε ότι η DIS, όντας βασικό μέλος της κριτικής επιτροπής της διοργάνωσης, αναγνωρίζει τη σημασία της καινοτομίας στον καθορισμό του επιχειρηματικού μέλλοντος, τοποθετώντας την εταιρεία σε πρωτοκαθεδρία της ψηφιακής προόδου.

“Η βράβευση μας έρχεται σε μια χρονιά με ραγδαία ανάπτυξη, η οποία ακολουθεί την προγενέστερη αναγνώρισή μας ως “Cloud Provider of the Year” για τρία συνεχόμενα χρόνια (2021, 2022 και 2023). Οι διακρίσεις αυτές εδραιώνουν τη φήμη της DIS ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογικών λύσεων στην περιοχή, με στόχο να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της θα συνεχίσουν να ευημερούν σε μια ολοένα εξελισσόμενη αγορά.”

Πηγή: naftemporiki.gr