Η BSH καινοτομεί στον τομέα των οικιακών συσκευών στην γιορτή των 100 χρόνων της IFA

Η BSH καινοτομεί στον τομέα των οικιακών συσκευών στην γιορτή των 100 χρόνων της IFA

Η BSH Home Appliances Group, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια της IFA, αναδεικνύοντας το μέλλον των έξυπνων σπιτιών και γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του Home Connect. Στην εκθεσιακή της παρουσία, που κάλυψε 6.000 τ.μ., η εταιρεία παρουσίασε καινοτόμες συσκευές και τεχνολογίες που κάνουν τη διαχείριση του σπιτιού πιο αποδοτική και απλή.

Ο σταθερός προσανατολισμός της BSH προς τη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση αντανακλάται στη στρατηγική της, η οποία προσαρμόζεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της αγοράς. Με το μότο «There is no place #LikeABosch. Welcome home.», η Bosch επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Οι νέες συσκευές, όπως τα πλυντήρια της σειράς 6 και 8, αποδεικνύουν αυτή την εστίαση με την εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού, που φτάνει έως και το 50% σε σύγκριση με την κατηγορία Α.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσίαση των νέων ψυγειοκαταψυκτών ντουλάπα (French Door) και των φούρνων που διαθέτουν λειτουργίες AirFry και ατμού, οι οποίοι προάγουν την εξοικονόμηση ενέργειας και υγιεινών διατροφικών επιλογών. Επιπλέον, για την καθαριότητα των χώρων, η Bosch παρουσίασε τη νέα ασύρματη σκούπα Unlimited 10, που με την τεχνολογία MicroClean μπορεί να απομακρύνει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια.

Το Home Connect εξακολουθεί να εξελίσσεται και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις IoT για το σπίτι, εστιάζοντας στη βιώσιμη χρήση των οικιακών συσκευών. Η εφαρμογή του παρέχει δυναμικές δυνατότητες όπως η παρακολούθηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και νερού, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν την ενεργειακή τους κατανάλωση. Η υπηρεσία Consumption Forecast επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν καλή εικόνα της αναμενόμενης κατανάλωσης, ενώ το Care Dashboard τους ενημερώνει για την κατάσταση των συσκευών.

Η συμμετοχή της BSH στην IFA 2024 επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της στην έρευνα και την ανάπτυξη, με στόχο την τεχνολογία που συνδυάζει ευκολία και υπευθυνότητα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις που επηρεάζουν τη χρήση των οικιακών συσκευών, εστιάζοντας στις έννοιες της ψηφιοποίησης και της βιωσιμότητας.

Πηγή: newsbomb.gr