Συνεδρία με επίκεντρο την Υιοθέτηση των Νέων Τεχνολογιών και του ΑΙ στην Ελληνική Επιχειρηματικότητα

Συνεδρία με επίκεντρο την Υιοθέτηση των Νέων Τεχνολογιών και του ΑΙ στην Ελληνική Επιχειρηματικότητα

Ραντεβού στις 15 Οκτωβρίου για την εξερεύνηση νέων τεχνολογιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, με κεντρικό θέμα την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Το AI & Digital Transformation Conference της KPMG θα καλωσορίσει κορυφαίους ηγέτες και στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια ημέρα γεμάτη από συζητήσεις, παρουσιάσεις και networking.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον Δημήτρη Παπαστεργίου, Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τη Δρ. Ντένια Κανελλοπούλου, η οποία θα αναφερθεί στη σημασία της καινοτομίας στον τομέα της AI στην Ελλάδα. Επίσης, ο Josh Drean, συνιδρυτής του The Work3 Institute, θα παρουσιάσει στρατηγικές για τις εταιρείες ώστε να ευδοκιμήσουν στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο του AI.

Ιδιαίτερη σημασία θα έχει η συζήτηση πάνελ για τον ρόλο του AI στη διαμόρφωση του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από μεγάλες τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες. Η συζήτηση θα συντονιστεί από τον Διονύση Διαμαντόπουλο της KPMG.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις όπως αυτή του Παναγιώτη Κουρή από την Office Line που θα εστιάσει στον επιταχυντή της ψηφιακής καινοτομίας μέσω του AI. Θα είναι εξίσου αξιοσημείωτο το fireside chat με τον Θεοδόση Τόμπρα και τον Βασίλη Καρκατζούνη, που θα εστιάσει στη διακυβέρνηση της τεχνητής νοημοσύνης στο δημόσιο τομέα.

Το συνέδριο θα περιλάβει επίσης πάνελ για την ενεργειακή βιομηχανία, με εκπροσώπους από κορυφαίους οργανισμούς να μιλούν για τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που προσφέρει η AI για ένα βιώσιμο ενεργειακό μέλλον, ενώ θα παρουσιαστούν και θέματα σχετικά με το λιανικό εμπόριο και τη χρήση του AI σε αυτόν τον τομέα.

Σημαντική θα είναι επίσης η παρουσίαση του Χρήστου Λάτου από την Ogilvy Greece για την επίδραση της AI στη διαφήμιση, όπου θα εκφράσει πώς οι νέες τεχνολογίες αναμορφώνουν τη δημιουργικότητα στον κλάδο.

Η KPMG στην Ελλάδα προσβλέπει να εξοπλίσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων με την απαραίτητη γνώση και στρατηγικές για την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης, οδηγώντας στην καινοτομία και βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα στον σημερινό γρήγορο επιχειρηματικό κόσμο.

Πηγή: naftemporiki.gr