Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πατρών για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και Ημέρας των Γραμμάτων λόγω των μέτρων της πανδημίας Covid-19 την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17.00.

Την έναρξη της εκδηλώσεως θα πραγματοποιήσει με χαιρετισμό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν η απονομή τιμητικής πλακέτας εις μνήμην του προσφάτως εκλιπόντος πρώην Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου και Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Αθανασίου Σαφάκα.

Ως είθισται στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των τιμητικών πλακετών και διπλωμάτων στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2019-20, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην Ανώτατη εκπαίδευση και της συμβολής τους στην ανάπτυξη του Ιδρύματος. Τέλος, θα απονεμηθούν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας» και οι τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, στους αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το Ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Πηγή: patrastimes.gr