Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθούν φέτος τα Emmy Αwards στις 20 Σεπτεμβρίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που σαρώνει τον πλανήτη.

Σε μια επιστολή από τους παραγωγούς των Emmys, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να προετοιμαστούν από το σπίτι τους ή από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία επιλέξουν.

«Όπως πιθανότατα να μαντέψατε, δεν θα σας ζητήσουμε να έρθετε στο Microsoft Theatre στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες στις 20 Σεπτεμβρίου. Φέτος, θα είναι και πάλι η μεγαλύτερη βραδινή έξοδος της βιομηχανίας της τηλεόρασης… αλλά θα έρθουμε σε εσάς!», αναφέρει η επιστολή.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποια τμήματα της τελετής θα είναι ζωντανά και αν οι νικητές θα έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων. Το ανεπίσημο θέμα της βραδιάς θα είναι το motto: «έλα όπως είσαι, αλλά κάνε μια προσπάθεια».

«Αν θέλετε να φοράτε επίσημο ένδυμα, θα το λατρέψουμε, αλλά αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι 3 π.μ., ίσως θέλετε να είστε με τις πιτζάμες που φέρουν την υπογραφή ενός σχεδιαστή και να ηχογραφείτε από το κρεβάτι σας. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να διαμορφώσουμε τις στιγμές σας, αλλά θέλουμε να μας καθοδηγήσετε στο επίπεδο που θα νιώθετε άνετα – πού θέλετε να είστε, με ποιον, τι θέλετε να φορέσετε κ.λπ.»,  καταλήγει η επιστολή διαβεβαιώνοντας τους καλεσμένους ότι αν και η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά, δεν θα υστερεί σε λάμψη.

Πηγή: patrastimes.gr