Αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ (ΤΕΕ-ΕΜΥΔΑΣ) & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ  (ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΣΧΟΛΩΝ), ΟΜΗΡΙΑ των παιδιών τους και σε βάρος τους, δηλώνουν όλοι οι Πτυχιούχοι Μηχανικών Τ.Ε, που σήμερα κινητοποιούνται στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο κλάδος για άλλη μια φορά βάλλεται από τους γνωστούς κύκλους, για την επάνδρωση σε θέσεις ευθύνης στην δημόσια διοίκηση και ειδικότερα στους νέους Ο.Ε.Υ. της αυτοδιοίκησης.

Θα πρέπει να μην επιτρέψουμε να συνεχίζεται η καταστρατήγηση της νομοθεσίας και της επιστήμης.

Επίσης παραμένει όνειρο απατηλό η έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων εδώ και 35 χρόνια, παρά τις δεκάδες αλλαγές που έχουν συντελεσθεί στην Παιδεία και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.

Εναντία στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, όπως Κολέγια –ΕΑΠ και τέλος με το νομοσχέδιο κας. Ν. Κεραμέως με την διοργάνωση κύκλων σπουδών με ξένα πανεπιστήμια έναντι αμοιβής.

Θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ (ΤΕΕ-ΕΜΥΔΑΣ) & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ  (ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΣΧΟΛΩΝ), ΟΜΗΡΙΑ των παιδιών μας και σε βάρος όλων των Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.

AFISA-ΠΟΜΗΤΕΔΥ-424x600

Σας καλούμε όπως την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 12,00π.μ. να συγκεντρωθούμε στο γραφείο του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, για να εκφράσουμε την αντίθεση μας στα σχέδια όλων των παραπάνω συντεχνιακών ομάδων και να καταγγείλουμε το πολιτικό σύστημα (όλο) για την μέχρι τώρα αδιαφορία του.

Να μην λείψει κανείς

  • ΟΧΙ στην υποβάθμιση
  • ΟΧΙ στον αποκλεισμό από τις θέσεις ευθύνης
  • ΝΑΙ στην κατάργηση των κατηγοριών ΠΕ & ΤΕ, ενιαία κατηγορία Ανώτατης Εκπαίδευσης.
  • ΝΑΙ στην ΑΜΕΣΗ Έκδοση όλων των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων για τους Πτυχιούχους Μηχανικούς Τ.Ε.
  • ΝΑΙ στην αναγνώριση των σπουδών μας ως Ανώτατη Εκπαίδευση.

Συνάδελφε-σα

  • ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΊΞΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΔΩΣΕ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ»

Πηγή: patrastimes.gr