Με «επαγγελματικό» τρόπο κατάφερναν να αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ τριών διαφορετικών πόλεων στην Θεσσαλία δύο Έλληνες, οι οποίοι άρπαζαν πλήθος προϊόντων κάθε είδους, έβγαιναν βιαστικά από τα καταστήματα, τα φόρτωναν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίζονταν πριν γίνουν αντιληπτές οι κλοπές!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δύο δράστες άρχισαν να «σηκώνουν» από ένα σούπερ μάρκετ των Τρικάλων συσκευασίες καφέ, σνακ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα άλλα προϊόντα, όμως αυτή τη φορά τους είδαν οι υπάλληλοι και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα που αποδόθηκαν στο κατάστημα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι στις 29 Ιουνίου και την προηγούμενη Πέμπτη, οι δράστες είχαν αρπάξει πλήθος τρόφιμα και οινοπνευματώδη ποτά από άλλα τρία καταστήματα στα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τον Βόλο. Μάλιστα, στον Βόλο είχαν κλέψει και από άλλο ένα σούπερ μάρκετ, αλλά δεν έγινε καταγγελία! Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν διαδοχικά στους εισαγγελείς των τριών πόλεων, ενώ το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε.

Πηγή: patrastimes.gr