Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει η δράση ενός «διδύμου» νεαρών Ελλήνων που ήδη κατηγορούνται για τέσσερις κλοπές και απόπειρες τις οποίες διέπραξαν τον τελευταίο μήνα στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης.

Οι δράστες ηλικίας 28 και 33 χρόνων είχαν καταφέρει να κλέψουν χρήματα από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμάτα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αλλά τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου και το πρωί του Σαββάτου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους προσήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας για προανάκριση.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί με την βοήθεια των συναδέλφων τους του τμήματος Μεσσήνης, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει άλλη μία κλοπή και δύο απόπειρες κλοπής από οχήματα στην Καλαμάτα και σε κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές ενώ κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσαν και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Πηγή: patrastimes.gr