Η Ανυπότακτη Πολιτεία, είναι υπέρ του να έχουν οι Δημοτικές Παρατάξεις γραφεία. Όχι κατ’ ανάγκην στο κεντρικό Δημαρχείο, αλλά στο κέντρο της πόλης για να μπορούν οι παρατάξεις να εξυπηρετηθούν τις απογευματινές ώρες.

Ίσως η δική μας παράταξη, να το έχει περισσότερο ανάγκη, από τις παρατάξεις που ευθέως εκπροσωπούν τους κομματικούς οργανισμούς εξουσίας. Αλλά δεν θα το κάναμε ποτέ πρώτο ζήτημα.

Η επίλυση είναι εξ αντικειμένου δυσχερής, άλλωστε καμία Δημοτική Αρχή δεν κατόρθωσε να το λύσει μέχρι τώρα. Όχι, εμείς δεν θα προτείνουμε ποτέ ο Δήμος να νοικιάσει κεντρικό κτίριο για τις παρατάξεις, την στιγμή μάλιστα που όλοι προτείνουμε την μείωση των εξόδων.

Το κτίριο της οδού Μπουκαούρη, απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το κεντρικό Δημαρχείο και σύμφωνα με την εντύπωση του εκπροσώπου μας στην αυτοψία, είναι πλήρως λειτουργικό και το θεωρούμε ικανοποιητική λύση προς το παρόν. Αν με την ολοκλήρωση του Αρσακείου βρεθεί καλύτερη λύση θα την αποδεχθούμε. Είτε στο Αρσάκειο, είτε στο σημερινό Δημαρχείο. Φοβούμαστε ότι αν η λύση τορπιλιστεί με αστεία επιχειρήματα δεν θα βρεθεί άλλη. Και τότε υπεύθυνες θα είναι οι παρατάξεις.

Κατά τα λοιπά, δεν μας ενοχλεί ο πρόχειρος σχολιασμός, όσων σχολίασαν την ανακοίνωση μας χωρίς ποτέ να την δημοσιεύσουν.

Χρήστος Πατούχας

Επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας”

Πηγή: patrastimes.gr