Ο Βασίλης Γαλάνης υποστήριξε ότι η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας από την οικογένεια της Καρολάιν είναι η καλύτερη για το παιδί.

Το πρωί της Τρίτης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η μικρή Λυδία έφτασε στην αγκαλιά της μητέρας της Καρολάιν. Οι γονείς του Μπάμπη Ανανγνωστόπουλου σεβάστηκαν την απόφαση και παρέδωσαν την εγγονή τους στην άλλη της γιαγιά.

Αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη δυνατή για το μέλλον του παιδιού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Οικογένειας, Βασίλη Γαλάνη. «Το παιδάκι πάει στα σωστά χέρια και θα ξεκινήσει τη νέα του ζωή όπως πρέπει και όπου πρέπει», ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια μίλησε για τη στιγμή που η μικρή Λυδία βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της Καρολάιν. Τόνισε ότι υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί που η μητέρα του δολοφονήθηκε από τον πατέρα του και τοποθετήθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της. Ο κ. Γαλάνης υποστήριξε ότι η μητέρα της Καρολάιν βλέπει στα μάτια της Λυδίας την αδικοχαμένη κόρη της.

Να αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα από τον Αναγνωστόπουλου

Αναφερόμενος στις σχέσεις που υπάρχουν με την οικογένεια του συζυγοκτόνου, τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αποκλειστεί η άλλη πλευρά από την επικοινωνία, καθώς το βασικό είναι το παιδάκι να παίρνει αγάπη.

«Η μητέρα της Καρολάιν έχει την πρόθεση να συμβουλεύεται τους ειδικούς καθημερινά, θα κάνει ότι πρέπει για να μεγαλώσει το παιδάκι σωστά», ήταν τα λόγια του. Παράλληλα σημείωσε ότι η Λυδία θα ζήσει σε ένα μέρος με στοργή.

Τέλος εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το όποιο δικαίωμα να εκφέρει την οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος.

Πηγή: patrastimes.gr