Οι κοσμογονικές αλλαγές που προκάλεσε η πανδημία σε όλες σχεδόν τις πτυχές της καθημερινότητας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστες και τις καταναλωτικές μας συνήθειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν τον κορωνοϊό ο κύριος όγκος των πελατών που ψώνιζε διαδικτυακά, μέσω των e-shop είχε συγκεκριμένη «ταυτότητα» σε ότι αφορά ηλικιακά, κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ενάμιση περίπου χρόνο από την έλευση της Covid-19, η συνθήκη αυτή έχει πλήρως ανατραπεί.

Κι αυτό γιατί τα ποσοστά αύξησης των online αγορών σε όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας τάσης οι online πωλήσεις αποτελούν σημαντική παράμετρο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Η Εθνική Τράπεζα έχοντας «διαγνώσει» την ανάγκη πολλών επιχειρηματιών να αποκτήσουν το δικό τους e-shop, δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Simplify

Mε την πλατφόρμα η Εθνική Τράπεζα απαντά δυναμικά στην ανάγκη ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε στον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών και να ενισχύσετε τον τζίρο και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας, προσφέροντας στους πελάτες σας τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία.

Πρόκειται για ένα νέο εύχρηστο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop, να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να τα διαχειρίζεστε. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, με διευρυμένες λειτουργικότητες, που παρέχουν ασφάλεια, ευκολία και ευελιξία στις εμπορικές σας συναλλαγές.

Αξιοποιήστε τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και δώστε στην επιχείρησή σας νέες δυνατότητες

Η πλατφόρμα e-Simplify της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει σύγχρονους και ευέλικτους τρόπους διαχείρισης των πωλήσεων σας, όπως να:

-ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο,

-έχετε πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων των προϊόντων σας,

-προσδιορίζετε τους τρόπους αποστολής των παραγγελιών σας,

-ορίζετε τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων σας (Click and Collect),

-διαχειρίζεστε και τροποποιείτε τις πολιτικές του e-shop σας σχετικά με το απόρρητο, τις επιστροφές, κλπ.

-προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).

Το εργαλείο δημιουργίας e-shop αποτελεί μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων e-commerce της Εθνικής Τράπεζας για την πραγματοποίηση πωλήσεων με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες για το σύνολο των προσφερόμενων λύσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις e-commerce μπορείτε επιπλέον:

-να καλέσετε στο 210 95 03 600

-να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

-να επικοινωνήστε με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Δείτε video με αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία του e-shop σας εδώ.

Πηγή: patrastimes.gr