Δημόσιο κάλεσμα στο μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη τις 23 Ιουνίου τις 11.30 στο Ά νεκροταφείο Αθηνών, όπως και κάθε χρόνο, από τον πατέρα Τιμόθεο Ηλιάκη.

Το κάλεσμα απευθύνεται προς τον ελληνικό λαό από το νεοσύστατο Κίνημα των πιστών Ανδρεϊκών, το  Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ή κοινώς ΔΗ.ΠΑ.Κ που είναι νόμιμος πολιτικός φορέας και θα συμμετέχει στις επόμενες εθνικές εκλογές με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο, ότι είναι το μόνο κόμμα δίχως αρχηγό και αντ αυτού  διαθέτει πολυπληθή Συλλογική Ηγεσία.

Για να ενημερωθείτε για τα πρόσωπα της πρωτοβουλίας, την Διακήρυξη και το Καταστατικό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  https://dhpak.gr/

Ο Ανδρεοπαπανδρεϊσμός ήταν μέχρι πρόσφατα πολιτικά ορφανός, αφότου το ΠΑΣΟΚ μετατοπίστηκε προς τα δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ προς την εθνομηδενιστική του πτέρυγα, με αποκορύφωμα  την συμφωνία των Πρεσπών. «Δημοκρατία και Πατρίδα είναι δύο λέξεις αδιαίρετες και αδιάσπαστες, ως μία έννοια»,  ισχυρίζεται το ΔΗ.ΠΑ.Κ. που συγκροτήθηκε με διαδικτυακή αυτοοργάνωση και αριθμεί ήδη πάνω από 7000 μέλη και υπερπολλαπλάσιους υποστηρικτές. Μακριά από μας ακροδεξιοί φασίστες και ακροαριστεροί εθνοαποδομητές! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Πηγή: patrastimes.gr