Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας αναφέρονται τα εξής:

“Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Νίκος Σταθακόπουλος αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει, εκ μέρους των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του, τον διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης ταξίαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τους σμηνάρχους Βασίλη Αναδιώτη και Χρήστο Φαρδέλλα για την οικονομική ενίσχυση που τους πρόσφεραν.

Έδειξαν έτσι, για μια ακόμη φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα παιδιά και κατ’ επέκταση για τα θέματα που αφορούν την παιδική προστασία. Είναι προφανές ότι με τη συμβολή τους σ’ αυτήν την δύσκολη οικονομική συνθήκη ενισχύεται το κοινωνικό έργο που επιτελείται από το ΚΚΠΠΔΕ.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΚΠΠΔΕ, οι εργαζόμενοι και τα φιλοξενούμενα παιδιά του, εύχονται στους επιτελείς και στο προσωπικό της 116 Πτέρυγας Μάχης υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Να τους έχει ο Θεός καλά, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν με την ίδια αυταπάρνηση την υψίστης εθνικής σημασίας αποστολή τους, υπερασπιζόμενοι τους ουρανούς της πατρίδας μας’.

Πηγή: patrastimes.gr