Μία εικαστική παρέμβαση στο Νοσοκομείο Σερρών, συγκεντρώνει τα βλέμματα, καθώς στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στην δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, δυο τεράστια λαμπερά παιδικά μάτια, αποτυπωμένα σε τοίχο του Νοσοκομείου ζωγραφισμένα από τον καλλιτέχνη Χριστόφορο Μελλίδη από τις Σέρρες ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν μία πολύ πιο ανθρώπινη εικόνα.

«Είναι μια προσφορά στους ανθρώπους που υπηρετών την υγεία ,μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους ειδικά αυτή την περίοδο» δηλώνει στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Μελλίδης εξηγώντας πως το θέμα επιλέχθηκε «επειδή το τελευταίο διάστημα βλέπουμε – λόγω της μάσκας- μόνο τα μάτια των ανθρώπων, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που κοιτά το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Σερρών Παναγιώτης Πεγίδης με δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί τον κ. Μελλίδη διότι «περνά το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας προς το Σερραϊκό λαό και το υγειονομικό προσωπικό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μελλίδη για την εικαστική παρέμβαση που δίνει μια ευχάριστη νότα στην γκρίζα οπτική του νοσοκομειακού κτιρίου».

Πηγή: patrastimes.gr