Στη σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση σε βάρος του πρώην περιφερειακού συμβούλου και αντιπροέδρου του συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων Πατρών Τάκη Λαλιώτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Αρχικά συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Όπως από νωρίς το πρωί σήμερα ενημέρωσε το patrastimes.gr ο Τάκης Λαλιώτης το βράδυ της Τρίτης (χθες), ενώ βρισκόταν στο στάβλο του, δέχτηκε την επίθεση ατόμων από το οικείο περιβάλλον του, με τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε διαφορές και κατά το παρελθόν που είχαν απασχολήσει και τη δικαιοσύνη.

Ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων Πατρών, παραμένει νοσηλευόμενος με χτύπημα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στο οποίο λίγη ώρα μετά το περιστατικό του τραυματισμού του κατέβασαν συγγενείς του οι οποίοι μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται υπό την διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας προς αποφυγή νέων επεισοδίων

Πηγή: patrastimes.gr