Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορονοϊού στα χωριά της δυτικής Αχαΐας, κυρίως γιατί στις περισσότερες φορές κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία. 

Δύο οι θάνατοι τις τελευταίες ημέρες από κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 68χρονο και έναν 70χρονο από γειτονικά χωριά της δυτικής Αχαΐας που “έσβησαν” παλεύοντας με τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί καθώς νόσησε (όχι από κορονοϊό). Για το λόγο αυτό ανέβαλε τον εμβολιασμό καθως έπρεπε να ολοκληρωθεί η αγωγή του. Στο διάστημα όμως αυτό, προσβλήθηκε από τον ιό, από τον οποίο δυστυχώς κατέληξε.

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό παραγωγό, πατέρα τριών αγοριών και πολύ αγαπητό στην περιοχή του.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο θάνατο, πρόκειται για έναν 70χρονο ο οποίος κατά πληροφορίες δεν είχε εμβολιαστεί. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, όμως τελικά δεν άντεξε. Οι δύσκολες στιγμές όμως για την οικογένεια δεν έχουν τελειώσεις. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται με κορονοϊό και ο γιος του 70χρονου.

Κρούσματα, φαίνεται να υπάρχουν σε πολλά χωριά της δυτικής Αχαΐας με ολόκληρες οικογένειες να παραμένουν σε καραντίνα. Η ανησυχία μεγαλώνει καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων και η μεταφορά τους με μέσα μαζικής μεταφοράς, γι αυτό και οι ειδικοί επιστήμονες επιμένουν να τηρούνται με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας.

Στο μεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα, για έναν νεαρό που νόσησε από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπέρασε τον ιό και αναρρώνει σπίτι του, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η περίοδος της καραντίνας.

Πηγή: patrastimes.gr