Νεότερη Ενημέρωση 10.05

Η επιθυμία του να κάνει μπάνιο στη θάλασσια περιοχή που βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου στο Διόνι, έφερε μπελάδες στον 83χρονο από την Κατοχή που αγνοείτο τα τελευταία 24ωρα, αλλά και αναστάτωση στους δικούς του ανθρώπους.

Ο 83χρονος που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από την Παρασκευή το απόγευμα, βρέθηκε με το ξεκίνημα των ερευνών σήμερα το πρωί στην περιοχή Διόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες τον βρήκε ο εγγονός του ταλαιπωρημένο στην παραλία.

Ο ηλικιωμένος όπως σημειώνει το » aixmi-news.gr», είχε κατέβει έναν λόφο για να κάνει μπάνιο στο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο δεν κατάφερε να ανέβει ξανά για να επιστρέψει και έτσι παρέμεινε εκεί περιμένοντας προφανώς να τον αναζητήσουν και να τον εντοπίσουν όπως και έγινε.

Η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση χθες και κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου και συγγενείς και φίλοι. Ευτυχώς όμως βρέθηκε και η περιπέτεια τελείωσε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικούς λόγους κυρίως, καθώς ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος.

Αρχική Ενημέρωση 09.30

Από την Παρασκευή το απόγευμα αγνοείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 83χρονος από την Κατοχή, όμως οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση χθες το απόγευμα.

Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του οι ιδικοί του πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και έκαναν δήλωση εξαφάνισης. Η αστυνομία έχει ήδη κινητοποιηθεί με την πολύτιμη βοήθεια της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου.

Αναμένεται σύμφωνα με το «aixmi-news.gr», να πραγματοποιηθεί συντονιστικό στο Α.Τ. Αιτωλικού προκειμένου να προγραμματιστούν οι ενέργειες αναζήτησης και να κινητοποιηθούν όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν για την ανεύρεση του ηλικιωμένου, αν και οι έρευνες ξεκίνησαν από χθες όμως το σκοτάδι δεν ήταν βοηθός.

Πηγή: patrastimes.gr