Έρευνα για την βασιμότητα καταγγελιών γυναικών για απόπειρες βιασμών, σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων, εξευτελιστικών συμπεριφορών και άλλων που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά συνταξιούχου δικαστικού που έχει σχέση με την Ηλεία ερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλειώτα.

Πρόκειται για πρόεδρο Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων που έχει συνταξιοδοτηθεί πριν από τέσσερα χρόνια και κατάγεται από περιοχή του Νομού Ηλείας, ο οποίος κάτω από το βάρος όλων όσων είδαν το φως της δημοσιότητας  παραιτήθηκε  και από θεσμοθετημένο ελεγκτικό όργανο που είχε τοποθετηθεί τα τελευταία χρόνια.

“Είναι μία ανώνυμη καταγγελία.  Η Ένωση Δικαστών δεν σχετίζεται με την υπόθεση γιατί ο φερόμενος ως δράστης δεν είναι δικαστής, δεν είναι μέλος μας έχει συνταξιοδοτηθεί προς τετραετίας. Θα πρέπει όμως να επισημάνω ότι είναι μία ανώνυμη καταγγελία. Η ίδια αναφέρει στην καταγγελία της ότι είναι Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων. Όμως η καταγγελία είναι ανώνυμη και δεν μπορώ να γνωρίζω. Από όσο όμως διαβάζω στον τύπο θα διερευνηθούν οι καταγγελίες που αναφέρονται στην εν λόγω επιστολή”, επεσήμανε σε δηλώσεις της η κ  Κατερίνα Κοτσοπούλου Γενική Γραμματέας της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών.

Πηγή: patrastimes.gr