Με έναν συμβολισμό ευχήθηκε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης για την Πρωτοχρονιά.

Σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδύασε το δικό του μότο «μαζί» με το 2021. Σε δήλωση του, σημειώνει πώς το ’20 ήταν μια χρονιά με δυσκολίες, βγαλμένες από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

«Η έλευση του 2021 με το ελπιδοφόρο μήνυμα που φέρνει η επιστήμη με την έναρξη των εμβολιασμών, ας αποτελέσει αφετηρία προόδου για την ανθρωπότητα, για να επιστρέψουμε στις χαρές της ζωής που μας στερεί αυτή η περιπέτεια» προσθέτει.

Ολόκληρη η ευχή του Ν. Ανδρουλάκη:

Η πρωτοφανής υγειονομική κρίση που βιώνουμε είχε ολέθριες επιπτώσεις, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ολόκληρο τον πλανήτη με τραγικό τρόπο. Επιπλέον, επέφερε τη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και ένα πρωτόγνωρο περιορισμό ατομικών ελευθεριών σε κλίμακα και διάρκεια, εν καιρώ ειρήνης.

Σε αυτές, λοιπόν, τις τόσο διαφορετικές γιορτές, μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα και η ατομική ευθύνη λαμβάνουν το πραγματικό τους νόημα.

Η έλευση του 2021 με το ελπιδοφόρο μήνυμα που φέρνει η επιστήμη με την έναρξη των εμβολιασμών, ας αποτελέσει αφετηρία προόδου για την ανθρωπότητα, για να επιστρέψουμε στις χαρές της ζωής που μας στερεί αυτή η περιπέτεια.

Για τη νέα αυτή χρόνια, σας εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στα σχέδιά σας.

#mazi θα βγούμε νικητές!

Πηγή: patrastimes.gr