Νέα στοιχεία έρχονται για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κυπαρισσία, με τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Βασικός ύποπτος στην υπόθεση είναι ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να διέφυγε στη χώρα του μετά την εξαφάνιση της γυναίκας.

Σε βάρος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στα χέρια τους οι αρχές οδηγούν στο πρόσωπο του.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Μόνικα, όπως κατήγγειλε o πρώην σύζυγός της, βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του Ρουμάνου συντρόφου της και όπως δήλωσε, ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει.

«Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχα πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με ‘χοντρά’ λόγια» λέει.

Η άτυχη Μόνικα, όπως ισχυρίστηκε ο πρώην σύζυγός της, επικοινωνούσε μαζί του κρυφά από ξένα τηλέφωνα και του ζητούσε χρήματα. Όπως είπε, τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν πριν τα Χριστούγεννα και του ζήτησε 20 ευρώ.

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα αναφέρθηκε και στη βία που βίωνε η πρώην γυναίκα του. Όπως είπε, ο σύντροφός της τη χτυπούσε συνέχεια: «Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του…» ανέφερε.

Ο Ρουμάνος που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της Μόνικα.

Όπως είπε ο πρώην άνδρας της, είπε σε φίλο του ότι θα πάει στη Ρουμανία γιατί βρήκε δουλειά, ενώ δε δίστασε να ισχυριστεί ότι η Μόνικα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας γιατί τη χτύπησε ένα αμάξι.

Πηγή: patrastimes.gr