Ο 36χρονος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Ιωάννα Βάσσου μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.
Ο 36χρονος που έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, μόλις 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε, όπως είπε ο ίδιος, μουδιάσματα στα άκρα. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία.

Ο ίδιος είπε για τα συμπτώματα που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του:

«Είχα μούδιασμα στα χέρια, από τον αγκώνα και μετά και παρουσίασα κάποιες μελανιές στο δεξί μου χέρι. Ξεκίνησε από τα πόδια, στα χέρια, στο στέρνο και κάτω από τη γλώσσα κάτι σημαδάκια κόκκινα. Εξωτερική αιμορραγία βασικά, έτσι μου είπανε. Τα αιμοπετάλια μου ήταν στον πάτο, δεν είχα αιμοπετάλια, δεν είχα τίποτα. Από σήμερα είμαι καλύτερα.

Παρά την περιπέτειά του, ο 36χρονος ανέφερε ότι δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο.

Οι γιατροί ερευνούν αν η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο. Ο πατέρας του 36χρονου που είναι υπέρ του εμβολιασμού, ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο γιος του δεν είχε ιστορικό με αλλεργίες και φάρμακα, τότε μάλλον οι επιπλοκές οφείλονται στο εμβόλιο.

Πηγή: patrastimes.gr