Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της χώρας συγκέντρωση ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Στα πλαίσια συμπαράστασης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πρόσφατες φωτιές, απέστειλε προς τα μέλη και τους φίλους, ηλεκτρονική ενημέρωση για την συγκέντρωση διαφόρων ειδών.

Με την προσωπική φροντίδα της κας Βάσως Μεντζελοπούλου, ιδρυτικού μέλους του Ομίλου μας όσο και των μελών του Ομίλου και όλης της οικογένειας Μεντζελοπούλου, συγκεντρώθηκαν σε χώρο που παραχωρήθηκε από το ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», είδη όπως: ιματισμός, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλατα εβαπορέ και βρεφικά, είδη υγιεινής, τροφές κατοικίδιων ζώων και βεβαίως φάρμακα και υγειονομικό υλικό, αντισηπτικά κλπ.

Τα συγκεντρωθέντα είδη μετά από την επιμελή φροντίδα, διαχωρισμό και συσκευασία κατά είδος, τοποθετήθηκαν σε κούτες και μαζί με τις προμήθειες που ήδη ήταν σε μεγάλες συσκευασίες γέμισαν 36 μεγάλες κούτες.

Σε συνεννόηση με τα ΕΛΤΑ courier τα ως άνω παρελήφθησαν για να αποσταλούν στη δοκιμαζόμενη Εύβοια και τους εκεί πληγέντες.

Η αποστολή προς Εύβοια από τα ΕΛΤΑ courier ήταν δωρεάν.

Εδώ επισημαίνουμε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου να συγκεντρώσουμε είδη για την επόμενη αποστολή μας που θα είναι στη δοκιμαζόμενη Ηλεία και τα γύρω χωριά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση τόσο τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας όσο και το ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» και την οικογένεια Μεντζελοπούλου, η συμπαράσταση και βοήθεια των οποίων ήταν σημαντική, καθώς όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθειά μας

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.”

Πηγή: patrastimes.gr