Ικανοποιήθηκε από τη λεία που είχε αποκομίσει σε μετρητά από ένα σπίτι στη Θάσο, το οποίο διέρρηξε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας Έλληνας και… επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη για να το διαρρήξει ξανά! Αυτή τη φορά, όμως, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός όπως την πρώτη.

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό το οποίο είχε κλέψει και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν έχει διαρρήξει και άλλα σπίτια στο νησί.

Διπλή διάρρηξη στο ίδιο σπίτι και στην Καβάλα:

Δυο φορές διέρρηξε το ίδιο σπίτι στην Καβάλα και μια Ελληνίδα, η οποία είχε τρυπώσει για πρώτη φορά μέσα στις 3 Αυγούστου και επέστρεψε στις 3 Σεπτεμβρίου για να κλέψει ό,τι είχε αφήσει πίσω της! Συνολικά, η δράστιδα είχε αρπάξει από το εσωτερικό μετρητά, μία ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα, όμως ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: patrastimes.gr