Πρόκειται για ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος μπήκε σε αναστολή εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, δεν είχε λεφτά να πληρώσει το ρεύμα και η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβη το Εργατικό Κέντρο Χανίων, αναφέροντας πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε εργαζόμενο του τουριστικού κλάδου που όμως ήταν σε αναστολή εργασίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Mega», πρόκειται για ξενοδοχοϋπάλληλο, ο οποίος μπήκε σε αναστολή εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, δεν είχε λεφτά να πληρώσει το ρεύμα και η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανωλικάκης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος ήταν άνεργος από το 2019, έλαβε τα επιδόματα που έδωσε η Πολιτεία και από τον Ιούνιο του 2020 μπήκε σε αναστολή εργασίας. «Είχε την ευτυχία να δουλέψει κάποιες ημέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και μετά ξαναβγήκε σε αναστολή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανωλικάκης σημειώνοντας πως μόλις πριν από δύο ημέρες ένα συνεργείο της ΔΕΗ έφτασε στο σπίτι του όπου και προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Πηγή: patrastimes.gr