Αύξηση Εσόδων και Στρατηγική Σταθερών Τιμών από τον Όμιλο Masoutis

Αύξηση Εσόδων και Στρατηγική Σταθερών Τιμών από τον Όμιλο Masoutis

Η Masoutis ανακοίνωσε ότι ο τζίρος της αυξήθηκε κατά 16,5% σε σχέση με το 2022 σε επίπεδο εταιρείας και κατά 14,5% σε επίπεδο Ομίλου, με τις επενδύσεις να ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια συγκράτησης των αυξήσεων τιμών και στη διατήρηση σταθερών τιμών, προς όφελος των καταναλωτών. Εκτιμάται ότι περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ επενδύθηκαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτή η στρατηγική μείωσης τιμών φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και το 2024, καθώς η Masoutis διαρκώς αυξάνει μερίδιο αγοράς και επιτυγχάνει υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης σε σύγκριση με άλλες εταιρείες του κλάδου, με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Στην πραγματικότητα, παρατηρήθηκε αρνητικός πληθωρισμός σε όλους τους τρεις μήνες αυτού του καλοκαιριού, με τις τιμές να υποχωρούν κατά μέσο όρο σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2023.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στη δέσμευση της διοίκησης για υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο επικεφαλής του Ομίλου, Γιάννης Μασούτης. Ως αποτέλεσμα, η κερδοφορία παρέμεινε σταθερή, παρά την αύξηση του τζίρου της εταιρείας κατά 16,5% σε σχέση με το 2022.

Πηγή: newsbomb.gr