Συνεργασία Latsco Marine Management και MAN PrimeServ για την Αναβάθμιση Ναυτιλιακής Τεχνολογίας

Συνεργασία Latsco Marine Management και MAN PrimeServ για την Αναβάθμιση Ναυτιλιακής Τεχνολογίας

Η Latsco Marine Management Inc (LMM), υπό την ιδιοκτησία του Παύλου Κασηδόκαστα Λάτση, έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την MAN PrimeServ, το τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση της MAN Energy Solutions. Αυτή η συνεργασία είναι μέρος μιας σειράς συνεργασιών που προωθεί η MAN Digital Denmark, με στόχο την καινοτομία και την ενίσχυση της στενής συνεργασίας με βασικούς πελάτες και ενδιαφερόμενους του κλάδου.

Ο στόχος της συνεργασίας Latsco-MAN είναι η ανταλλαγή γνώσεων και δεδομένων μεταξύ των δύο εταιρειών, προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και η αξιοπιστία των κινητήρων MAN στα πλοία της Latsco. Κατά τη διάρκεια της 24μηνης συνεργασίας, οι ομάδες θα συναντώνται τακτικά για να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν ψηφιακά προϊόντα, αλγόριθμους και λογισμικό που σχεδιάζονται για τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης και των στρατηγικών συντήρησης.

Ο Αντώνης Γεωργαντής, Διευθύνων Σύμβουλος της Latsco, εξέφρασε την ενθουσιασμό της εταιρείας για τη συνεργασία αυτή: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη MAN PrimeServ, έναν ηγέτη του κλάδου, για την προώθηση της τεχνολογίας στη ναυτιλία. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα του στόλου μας, ενώ παράλληλα υλοποιούμε καινοτόμες λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα και συμβάλλουν στη μακροχρόνια βιωσιμότητα.”

Πηγή: naftemporiki.gr