Σε καζίνο είχε μετατρέψει το κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος μάλιστα ενεργούσε ως παρένθετο πρόσωπο για την κατάθεση ή ανάληψη των χρηματικών ποσών που έπαιζαν οι θαμώνες στο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Την ώρα που έγινε η εισβολή των αστυνομικών της Ασφάλειας στο ίντερνετ καφέ, σε έναν από τους συνολικά εννέα υπολογιστές έπαιζε το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι ένας θαμώνας, ο οποίο συνελήφθη μαζί με τον καταστηματάρχη. Όπως προέκυψε, το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε διεξαγόταν μέσω ιστοσελίδας στην οποία είχε πρόσβαση ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μέσω του λογαριασμού που τηρούσε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κατάστημα κατασχέθηκαν 300 ευρώ, ο κεντρικός server τού υπολογιστή, 14 κάρτες μεταφοράς χρηματικών ποσών, 16 αποδείξεις πληρωμής λογαριασμών και υπηρεσιών προπληρωμένων καρτών και σημειώσεις με ονόματα και αριθμούς. Ο ιδιοκτήτης και ο παίκτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Πηγή: patrastimes.gr