Μια γυναίκα από τη Μινεσότα έπιασε δεύτερη δουλειά σε ένα γηροκομείο, ώστε να μπορεί να είναι κοντά στον πατέρα της εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο λόγος για την Lisa Racine, η οποία αποφάσισε στις αρχές Δεκεμβρίου να δουλέψει στο γηροκομείο που βρίσκεται ο 87χρονος μπαμπάς της μόνο και μόνο για να μπορεί να τον βλέπει.

Όλη αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, είχαν απαγορευτεί οι επισκέψεις στα γηροκομεία για λόγους ασφαλείας, οπότε αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για την Lisa να βλέπει τον μπαμπά της.

Ωστόσο, η γυναίκα δεν εγκατέλειψε τη δουλειά της στο γηροκομείο ούτε κι όταν άρχισαν να γίνονται οι πρώτοι εμβολιασμοί και να επιτρέπονται σταδιακά οι επισκέψεις.

«Απολαμβάνω την παρέα όλων των ηλικιωμένων που βρίσκονται εδώ» είπε η Lisa σε εκπομπή. «Είναι όλοι τους γλυκύτατοι άνθρωποι και, δυστυχώς, δεν μπορούν να δεχθούν επισκέψεις από τους δικούς τους ανθρώπους.»

O μπαμπάς της Lisa έχει συνολικά 12 παιδιά και 16 εγγόνια, ενώ η γυναίκα του πέθανε πριν 9 χρόνια.  «Στην αρχή της πανδημίας βλέπαμε τον μπαμπά μας από το παράθυρο σχεδόν καθημερινά, αλλά όταν ο καιρός άρχισε να κρυώνει, δεν μπορούσαμε να στεκόμαστε έξω από το γηροκομείο. Τόσο ο μπαμπάς μου όσο και τα αδέλφια μου ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι που δεν βλεπόμασταν πια… Έτσι, αποφάσισα να ζητήσω δουλειά στο γηροκομείο για να είμαι κοντά του.»

Πηγή: patrastimes.gr