Ο Αίολος Αγυιάς έπιασε δουλειά με στόχο να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στην παρθενική του συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ.

Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παπαδημητρίου είδε τους παλιούς παίκτες του Αίολου Αγυιάς και όλα τα νέα αποκτήματα να δίνουν «παρών» στην «πρώτη» στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας, που θα αποτελέσει την φετινή έδρα του Συλλόγου στη Γ΄ Εθνική.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι Γιάννης Θανόπουλος, Σωκράτης Μαναβόπουλος, Βασίλης Γιαννικόπουλος, Χάρης Σπυράκος, Γιώργος Αγγελακόπουλος, Φάνης Αρχιμανδρίτης, Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος, Απόστολος Βεργανελάκης και Κωνσταντίνος Σουλιώτης, καθώς επίσης και οι νεαροί Τάσος Βλάχος, Λεωνίδας Ευστρατιάδης, Αγγελος Ρούπας, Αγγελος Γαλιφας, Γεράσιμος Μαράτος, Νικήτας Βάιλος και Θανάσης Γαλιάνος.

Αφού αναλύθηκαν οι στόχοι και η φιλοσοφία του Αίολου Αγυιάς, οι παίκτες έπιασαν δουλειά, γνωρίζοντας ότι τους περιμένει μια «γεμάτη» σεζόν. Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Λυκούδης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την «πρώτη».

Πηγή: patrastimes.gr