Διεύρυνση του Χαρτοφυλακίου Φιλοξενίας από την Blend Development με Νέες Εξαγορές

Διεύρυνση του Χαρτοφυλακίου Φιλοξενίας από την Blend Development με Νέες Εξαγορές

Η Blend Development ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αγοράς δύο ακινήτων, με στόχο την επέκταση του χαρτοφυλακίου φιλοξενίας της. Τα νεοαποκτηθέντα κτίρια, που βρίσκονται στη Λ. Συγγρού 74 και στις οδούς Πειραιώς και Γερανίου 30, θα ανακαινιστούν εκτενώς και θα πιστοποιηθούν σύμφωνα με τα πρότυπα LEED, με σκοπό να λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία από έμπειρους operators.

Το ακίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού 74 θα μετατραπεί σε τέσσερις αστέρων ξενοδοχείο, 2.300 τ.μ. που θα διαθέτει 50 δωμάτια και δύο χώρους εστίασης. Η αποκατάσταση της διατηρητέας όψης θα γίνει με σεβασμό στην αρχιτεκτονική κληρονομιά, ενώ η τοποθεσία του κοντά στο σταθμό του μετρό Φιξ και στα σημαντικά πολιτιστικά σημεία της περιοχής το καθιστά ιδανικό για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Το δεύτερο ακίνητο στις οδούς Πειραιώς και Γερανίου 30, που αποκτήθηκε από την Prodea Investments, θα μεταμορφωθεί σε κατάλυμα 32 δωματίων, με επιπλέον χώρο λιανικής στο ισόγειο. Οι εργασίες ανακαίνισης έχουν ήδη ξεκινήσει, με στόχο την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη λειτουργίας το τρίτο τρίμηνο του 2025.

Επιπλέον, η εταιρεία προχωρά στη διαμόρφωση ενός ακόμα κτιρίου 5.000 τ.μ. στην οδό Σταδίου 54, που θα μετατραπεί σε τέσσερις αστέρων ξενοδοχείο, 130 δωματίων. Οι κατασκευές είναι ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2025.

Ο Πάρις Καλλιτσάντσης, διευθύνων σύμβουλος της Blend Development, τόνισε την σημασία της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, εστιάζοντας στην κατασκευή ακινήτων σε περιοχές με δυναμική και προοπτική, παρέχοντας έτσι συνεισφορά στην αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας.

Πηγή: naftemporiki.gr