Δωρεάν Απεριόριστα Data από την COSMOTE για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Δωρεάν Απεριόριστα Data από την COSMOTE για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Η COSMOTE ανακοίνωσε ότι παρέχει δωρεάν απεριόριστα data για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου (16-28/10) σε όλους τους πελάτες της. Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, Καρτοσυμβόλαιο, Business Cost Control, COSMOTE Neo, καθώς και καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOKAΡΤΑ και Frog). Οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά έως τις 28 Οκτωβρίου και να απολαύσουν απεριόριστα data από το Σάββατο 26 έως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Η ενεργοποίηση είναι γρήγορη και εύκολη μέσω του COSMOTE app και του WHAT’S UP app. Ανταγωνιζόμενη τις αυξανόμενες ανάγκες για περισσότερα data, η COSMOTE προσφέρει τη δυνατότητα ξέγνοιαστης επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, εκμεταλλευόμενη το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα.

Με την υποστήριξη του COSMOTE 4G και του COSMOTE 5G, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση σε κορυφαίες ταχύτητες και υποδειγματική συνδεσιμότητα, με πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 99% σε πανελλαδικό επίπεδο. Η COSMOTE επενδύει εντατικά στην ανάπτυξη του δικτύου της με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εμπειρία κατανάλωσης υπηρεσιών που βελτιώνει την καθημερινότητά τους και προάγει ένα πιο συνδεδεμένο μέλλον για την Ελλάδα.

Πηγή: naftemporiki.gr