Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για νέους μηχανικούς στην Metlen Energy & Metals

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για νέους μηχανικούς στην Metlen Energy & Metals

Νέους και νέες από πολυτεχνικές σχολές καλεί η Metlen Energy & Metals να συμμετάσχουν στον 8ο κύκλο του προγράμματος “Μηχανικοί στην Πράξη”. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο προσφέρει έμμισθη πρακτική εργασία, έχει καθιερωθεί ως θεσμός και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για απόκτηση πραγματικής εμπειρίας σε συνθήκες απασχόλησης.

Η πρωτοβουλία “Μηχανικοί στην Πράξη” ξεκίνησε το 2014 και έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι επισημαίνουν ότι απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες συμμετέχοντας σε πραγματικά έργα στους τομείς της ενέργειας, της μεταλλουργίας και των υποδομών.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια σειρά από ωφέλιμες εμπειρίες. Ο Γιάννης Μπλέτσης, BIM Engineer στη METKA ATE, ανέφερε πως οι εκπαιδευτικές συνεδρίες ένας-προς-έναν ήταν καθοριστικές για την καριέρα του, επιταχύνοντας τη διαδικασία μάθησης και εμβαθύνοντας την εξειδίκευσή του.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει έμμισθη πρακτική απασχόληση διάρκειας ενός έτους σε κορυφαία εταιρεία με διεθνές προφίλ, συμμετοχή σε έργα διεθνούς αντίκτυπου, και εμπειρία σε καινοτόμες προτάσεις που αλλάζουν τον τομέα της ενέργειας και της βιομηχανίας. Οι συμμετέχοντες αποκτούν και ενισχύουν δεξιότητες σε πραγματικές συνθήκες με καθοδήγηση από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πρόσφατους πτυχιούχους μηχανικούς με μέγιστη εργασιακή εμπειρία 2 ετών. Οι προϋποθέσεις περιλαμβάνουν ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο ως μηχανικοί, δυνατότητα μετεγκατάστασης, εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άνδρες) και άριστη γνώση των ελληνικών και αγγλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων από 16 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σχετικό σύνδεσμο.

Πηγή: naftemporiki.gr