Εκπαίδευση και Επανακατάρτιση για τις Διαμεταφορικές Εταιρίες στην Θεσσαλονίκη

Εκπαίδευση και Επανακατάρτιση για τις Διαμεταφορικές Εταιρίες στην Θεσσαλονίκη

Η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) πραγματοποίησε πρόσφατα μία συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους των εταιριών-μελών του, καθώς και με εκπροσώπους άλλων εταιριών του κλάδου που δεν ανήκουν στο Σύνδεσμο. Σκοπός αυτής της επαφής ήταν η εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και η επανακατάρτιση των στελεχών των διαμεταφορικών εταιριών, καθώς και η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συνδέσμου και άλλων ενδιαφερόμενων εταιριών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μία σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, ενώ ακολούθησε εκτενής αναφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν την πρωτογενή εκπαίδευση και επανακατάρτιση των εργαζομένων του κλάδου, όπου ο ΣΥΝΔΔΕ&L διαδραματίζει ενεργό ρόλο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η κα. Ειρήνη Τσέργα, EU Projects Coordinator – Treasury & IR του ΟΛΘ Α.Ε., η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα POSEIDON, στο οποίο συμμετέχει ο Οργανισμός και ζητήθηκε η συμμετοχή του ΣΥΝΔΔΕ&L ως συμβουλευτικού φορέα.

Η συνάντηση περιλάμβανε και έναν εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με την καθημερινή επιχειρησιακή λειτουργία των εταιριών του κλάδου, με τους συμμετέχοντες να συμφωνούν ότι αυτές οι συναντήσεις θα πρέπει να διεξάγονται πιο συχνά στη Θεσσαλονίκη για καλύτερη συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών.

Πηγή: naftemporiki.gr