Η Νέα Εταιρική Ταυτότητα της Janssen στην Ελλάδα Υπογραμμίζει την Καινοτομία και τη Δέσμευση στην Υγεία

Η Νέα Εταιρική Ταυτότητα της Janssen στην Ελλάδα Υπογραμμίζει την Καινοτομία και τη Δέσμευση στην Υγεία

Η Janssen Ελλάδας, που ανήκει στον φαρμακευτικό τομέα της Johnson & Johnson, ανακοινώνει τη μετονομασία της σε Johnson & Johnson Innovative Medicine στη χώρα μας. Αυτή η αλλαγή στην εταιρική της ταυτότητα συνάδει με τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και προαγωγή της υγείας παγκοσμίως.

Ο Christian Rodseth, διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson Innovative Medicine για Ελλάδα, Πολωνία και Ρουμανία, σχολίασε ότι η νέα ταυτότητα δεν συμβολίζει απλώς μια αλλαγή, αλλά την μακροχρόνια δέσμευση του ομίλου στην καινοτόμο ιατρική και τις θεραπείες που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών.

Η νέα εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει ανανεωμένο λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρά. Αυτές οι αλλαγές έχουν ήδη εισαχθεί στην ελληνική εταιρεία και θα ενσωματωθούν σταδιακά σε όλα τα υλικά και τις συσκευασίες των προϊόντων.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Johnson & Johnson παρέχει προϊόντα και λύσεις υγειονομικής περίθαλψης εδώ και περισσότερο από 135 χρόνια. Πέρυσι, ανακοίνωσε μια στρατηγική ενοποίησης των τομέων ιατρικής τεχνολογίας και φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως υπό το ενιαίο εμπορικό σήμα Johnson & Johnson.

Πηγή: naftemporiki.gr