Η Νέα Ψηφιακή Εποχή του Skroutz Με την Εισαγωγή Συστήματος Ηλεκτρονικού Πορτοφολιού

Η Νέα Ψηφιακή Εποχή του Skroutz Με την Εισαγωγή Συστήματος Ηλεκτρονικού Πορτοφολιού

Ο όμιλος Skroutz εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του στην αγορά του Ηλεκτρονικού Χρήματος, προσφέροντας τα προϊόντα Skroutz Wallet για τους καταναλωτές και Corporate Wallet για τους εμπόρους. Η ανάπτυξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της άδειας Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος (EMI), την οποία απέκτησε η EveryPay, η FinTech εταιρεία του ομίλου.

Η EveryPay γίνεται η 5η εταιρεία στην Ελλάδα που αποκτά άδεια ηλεκτρονικού χρήματος, σύμφωνα με τον Κώστα Κοντογιάννη, Chief Financial Officer της Skroutz. Αυτό το γεγονός θεωρείται στρατηγικό βήμα για την επίτευξη των στόχων του Ομίλου, τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και για την επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά.

Με κύριο στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, δημιουργούνται τα Skroutz Wallet και Corporate Wallet για πιο εύκολες και γρήγορες online αγορές και συναλλαγές. Το Skroutz Wallet προσφέρει στον χρήστη γρήγορο και ασφαλές checkout, καθώς και προνόμια, όπως bonus κατά την φόρτιση ή άμεσες επιστροφές χρημάτων.

Επιπλέον, οι Skroutz Plus χρήστες που θα εγγραφούν στο Skroutz Wallet θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 15 ευρώ για αγορές μέσω Skroutz και διπλάσια Skroutz Coins για τις πληρωμές τους μέσω του Skroutz Wallet, εξασφαλίζοντας έως 3% επιστροφή για κάθε αγορά.

Η EveryPay, έχοντας αποκτήσει την άδεια ΕΜΙ, μετασχηματίζεται σε ένα σύγχρονο ψηφιακό τραπεζικού-τύπου ίδρυμα, επιτρέποντας την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που διευκολύνουν την πρόσβαση στα χρηματοοικονομικά οφέλη. Σύμφωνα με τον Γιώργο Συντελή, CEO της EveryPay, η καινοτομία στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών προχωράει ραγδαία, με την EveryPay να παραμένει προσηλωμένη στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών που μειώνουν τα κόστη και αυξάνουν την ασφάλεια των συναλλαγών.

Πηγή: naftemporiki.gr